fbpx

Overstijg je potentie met een authentieke personal brand!

Gratis mini training over hoe jij door alles uit jezelf te halen aantrekkelijker word voor potentiële klanten!

Opbouw training:

Les 1: De aantrekkingskracht van zelfvertrouwen en groot denken
Les 2: De aantrekkingskracht van authenticiteit
Les 3: Positionering is KEY

Ik ben Ilse

Ik ben Personal Branding Expert. Mijn missie is ondernemers helpen bij het inzetten van hun innerlijke kracht voor hun personal brand, zodat zij gezien kunnen worden en de wereld mooier kunnen maken. Want het is zo zonde als ondernemers niet in hun volledige potentie staan en daardoor niet de impact kunnen maken waar ze van dromen. 

Als kind werd ik altijd onderschat. Ik was verlegen, onzeker en onzichtbaar.  Op een gegeven moment was ik daar klaar mee. Ik voede mijn potentie en zag in dat ik wat te doen heb hier op aarde. Stap voor stap ontwikkelde ik mij en ging ik steeds een stapje verder uit mijn comfort zone. Hierdoor ben ik nu een zelfverzekerde vrouw geworden. Een vrouw die weet waar ze voor staat, die zichtzelf durft te laten zien en die alles op alles zet om haar dromen waar te maken. 

En dat gun ik jou ook! Ik gun het jou ook om je volledige potentie in te zien en om jezelf te overstijgen. Ik geloof in jou en weet dat jij door alles uit jezelf te halen met een super sterke EN authentieke personal brand je super aantrekkelijk word voor jouw potentiele klanten! 

Stel een vraag via WhatsApp!